Om oss

Morten Johansen AS (tidligere Fotogram AS) er et byrå med 5 fulltidsansatte og innleide freelancere som til sammen gir en unik kompetanse og gjennomføringsevne. Med over 25 års fartstid og leverer vi strategisk rådgiving, design, web, markedsplaner, medieplaner, oppstartsveiledning for nye bedrifter, konseptutvikling, sponsorater, samarbeidsavtaler, sosiale medier, event- og arrangementsgjennomføring, digitaltrykk, storformat m.m. Morten Johansen AS har opparbeidet seg en portefølje på over 250 kunder. Vi har et bredt nettverk som inkluderer medier, leverandører og bedrifter.

De ansatte har, blant mye annet, vært med på å starte og utvikle Sommer på Torvet, Cafe Generalen, Spis for 100, Vinhøst, samt restauranter som Harvey’s og Håndverkeren. Dette har inkludert alt fra logoutforming, markedsplanlegging, mediekjøp, pressehåndtering, salg/marked og arrangementsgjennomføring.

Ta kontakt med oss om både uforpliktende tilbud, treningstips og våre øvrige tjenester! Du kan også besøke oss i Tollbodgata 2, 3 etg. i Kristiansand sentrum.

 

For spørsmål om priser, tjenester og lignende, kontakt Morten, Kenneth eller Ingunn

Morten Johansen
M: Morten@mjas.no
T: 415 61 485 

Kenneth Flaa
M: Kenneth@mjas.no
T: 959 35 294

Ingunn B. Engen
M: ingunn@mjas.no
T: 484 00 419

For administrative henvendelser, kontakt Tine!

Tine Onsrud
M: Tine@mjas.no
T: 984 02 705